Vuoden 2016 luetuimmat

Se, mitä juttua luetaan, on aina yllätys. Kärkeen vuonna 2016 kiilautuu yllätyksellisesti suosiota saanut juttu Uudestakaupungista, toisena Kustavin Peterzen  ja seitsemäntenä Naantali talvella. Kotimaa on näemmä arvossaan!

Loput luetuimmat jutut ovat muista maista. Tukholma näistä ulkomaisista jutuista on luetuin. Se on ainoa, joka pääsi luetuimpien listalle vuoden 2016 matkoista. Sitten luetuimpien joukossa on ripaus vanhoja matkamuisteluita; Kroatiaa ja Kreikkaa.

Tässä esittelelyssä vuoden 2016 julkaistuista jutuista ne luetuimmat. Nämä postaukset olen koonnut niin vanhasta kuin uudesta blogistani.

brac2.jpg
Supetar, yksi Bracin kylistä

10. Päiväretkellä Bracissa

Kroatiaa parhaimmillaan. Ihmetyttää kyllä, kuinka tämä on luetumpi kuin Plitvice, missä myös samalla Kroatian matkalla käväisimme. Ai sitähän ei ole kirjoitettu vuonna 2016 vaan aiemmin.

9. Lefkas -pala merellistä Kreikkaa

Meillä on Lefkakseen tietynlainen side. Olimme siellä ensimmäisen kerran häämatkalla 1990. Toisen kerran sinne matkasimme vuonna 2014.

IMG_1809.JPG
Side

8. Turkin halpamatka-vai oliko se?

Vanhojen matkojen muistelua. Käväisimme Turkissa ns halpamatkalla. Hinta 195 € mutta käypä lukemassa, kuinka sitten kävikään.

7.Naantali -lumoava talvikaupunki

Joku bloggaajista oli kirjoittanut omasta talvisesta kotikaupungistaan. Päätin matkia tuota juttua ja lähdin päiväksi kiertelemään lempipaikkoihini juttua varten. Kyllä Naantali on talvellakin kaunis. Niin hiljainen. HYS Muumit nukkuvat!

6. Split, kuinka Kroatia pääsi yllättämään

Kroatia on in. Sen näkee juttujen suosiossakin. Käynnistä Kroatiassa on jo aikaa mutta vanhoja matkoja on aina välillä kiva muistella. Split oli kaupunkina yllätys.

5. Reissumokia matkoilla

Tätä juttua olin jo pohtinut pitkään. Matkoilla sattuu ja tapahtuu, eikä tässä ollut edes pahimmat kommellukset. Jälkeenpäin on tullut mieleen vaikka mitä. Esimerkiksi kuinka miehemme huijasivat meitä. Halusivat tarjota meille naisille vodkasnapsit ja me skoolasimme. Lasissa olikin vettä! Vettä meille tarjottiin kuulemma sen vuoksi, että pidimme liian kovaa ääntä 🙂

lontoo19.jpg
Lontoo, yksi suosikeistani

4.TOP 10 kaupungit

Tämä yllätti siinä, kuinka paljon juttua käytiin lukemassa. Mondo oli lukijoiden äänestämänä julkaissut suomalaisten äänestämät lempikaupungit. Minä päätin julkaista oman listani. Lontoo pääsi kummallekin listalle.

3. Päivä Tukholmassa, mitä tehdä jo tutussa Tukholmassa?

Helmikuussa risteilimme Helsingistä Tukholmaan. Teimme tärppejä vanhaan kaupunkiin. Minä pidän Tukholman vanhasta kaupungista. Erityisesti sen tunnelmasta.

2. Malja kesälle-Peterzenin Boathousella Kustavissa

Olin lukenut todella edullisesta yöpymistarjouksesta  Kustavin Peterzenin Boathousessa . Oli kevät. Pakko oli päästä nauttimaan auringosta veden äärelle. Siellä sitten istuimmekin auringonlaskua katsellen ja kuoharia juoden.

1.Visiitillä Uudessakaupungissa

Juttu yllätti todella itsensä ja kipusi päivässä luetuimpien joukkoon. Kesän aikana useaan otteeseen tuli käytyä merellisessä Uudessakaupungissa. Eräänä iltana päätin vihdoin jäädä tarkemmin kiertämään kaupunkia. Parhaat palat löytyy jutusta. Ja parasta on tietysti meri ja pakkahuoneen munkit.

Edelliseltä vuodelta löytyy kestosuosikki. Tuon kestosuosikin olen tuonut uuteen blogiympäristöön. Sitä käydään lukemassa päivittäin. Se on ensimmäinen juttuni bloggaajana eli Minilomalla Gdanskissa ja Sopotissa.

Mukavia lukuhetkiä vuonna 2017 toivottaen!

5 vastausta artikkeliin “Vuoden 2016 luetuimmat

  1. Suomikohteet rulaa :)! Nyt alan lukea Tukholma-postaustasi, joululomalla on nimittäin suuntana Ruotsi ja Tukholma! Lyhyt sukulointireissu kyseessä, mutta toivottavasti ehditään kaupungillakin pyöriä edes päivän verran 🙂

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s