TUNNUSTUS BLOGISTA – MINULLEKO? BLOGGER RECOGNITION AWARD

Näin joulun aikaan mieltä lämmittää saamani tunnustus vaatimatonta aloittelevaa (reilut vuosi elettyä blogimaailmaa) blogiani kohtaan. Bloggaajien keskuudessa on kiertänyt Blogger Recognition Award -tunnustus ja minulle sen ojensi Virpi-täynnä tie on tarinoita blogin kirjoittaja. Kiitos Virpille tästä!

Blogger Recognition Award 

Blogger Recognition Award on tunnustus bloggaajalta bloggaajalle. Tunnustuksen saanut bloggaaja siirtää tunnustuksen eteenpäin 10 muulle bloggaajalle ja blogille, jotka ansaitsevat kiitoksen sanan siitä yksinkertaisesta syystä, että ovat olemassa. Blogit tuovat iloa, toimivat inspiraationa ja hyvää mieltä. Tunnustuksen saa antaa minkä tyylilajin blogille tahansa, kriteerinä on ainoastaan, että tunnustuksen saanut bloggaaja ja hänen bloginsa rikastuttaa lukijoitaan tuomalla valoa synkimpäänkin päivään, saa nauramaan, itkemään, haaveilemaan, ajattelemaan ja palaamaan blogin sivuille yhä uudelleen ja uudelleen.

Tunnustuksen antajasta Virpistä haluan kertoa muutaman sanan. Sillä ehdottomasti ottaisin hänet mukaan 10 parhaan joukkoon mutta se ei taida olla mahdollista vaan hyvän pitää antaa kiertää.

IMG_20161225_152551.jpg
Kinderdijk, yksi Unescon perintökohteista

Hieman juttua tunnustuksen antajasta

Virpi on kirjoittanut blogia muutaman vuoden. Hän matkustelee joko yksin, tyttäriensä tai ystäviensä kera. Minä ihastuin hänen kuviinsa. Todella kauniita kuvia. Juttu Dolomiiteista sai minut koukkuun. Olimme lähdössä Italiaan ja ihastuin kovin Italiasta kertoviin tarinoihin. Huomasin myös, että meillä on hyvin paljon samoja intressejä matkustamisen suhteen. Sitten jo huomasinkin, että olen hänen vakiolukijakuntaansa ja heti juttujen julkaisujen jälkeen käyn ahmimassa hänen matkastoorejaan.

Virpin kommentti blogistani

Tämän blogin takaa löytyy Sari, joka monen muun tavoin tykkää matkustaa maailmalla, mutta blogissa on tarinoita myös kotimaan kauniista kohteista. Olen ymmärtänyt niin, että Sari on saanut miehensä innostumaan matkailusta ja nyt vauhtiin päästyään pariskunta reissaa niin kauko- kuin lähikohteissa ja reissutarinat jaetaan blogissa meidän muiden reissukärpäsen puraisemien iloksi. Blogista välittyy aito kiinnostus maailmaa kohtaan ja rakkaus matkustamiseen ja matkakohteista kerrotaan avoimen rehellisesti hyvät ja huonot puolet.

Miksi minä aloitin bloggaamisen?

Aloittaessani blogin pitämisen kirjoitin jutun, missä kerroin halustani päästä kirjaamaan muistiin matkakokemuksia matkoillani. Hiukan myöhemmin syntyi halu päästä jakamaankin niitä muiden kanssa. Nämä olivat päätekijöitä, jotka saivat minut aloittamaan matkan blogin kirjoittajana. Juttu on hieman vanha, joitakin asioita on vuoden aikana ehtinyt muuttumaan. Isoin muutos on se, että minusta tuli syksyllä mummi. Jutun mukaan olemme matkalla Kuubaan. Sekin on historiaa sillä siellä olimme vuosi sitten.

Ja matka jatkuu, se on selvää. Blogin kirjoittaminen kun on oiva tapa kertoa matkoista ja päästä tarpeen tullen palaamaan näihin muistoihin. Lisäksi tämä on kätevä tapa tallentaa muistiin erilaisia vinkkejä, kuten hyvät hotellit, ravintolat ja nähtävyydet tms.  Nyt reilun vuoden matkastooreja kirjoittaneena voin todeta, että tästä tuli mieluinen harrastus, joka ei kysy aikaa ja paikkaa toteutukselle. Lisäksi iloa tuottaa se, että jostakin jutusta voi olla hyötyä muillekin matkaajille.

IMG_20160818_133404.jpg
Tallinnan vanhaa kaupunkia

Muutama ohje bloggaamiseen

Ohessa muutama tärkeä asia blogin aloittajalle:

 • visuaalisuus

Vaikuttaa minuun suuresti. Mitä hienommat kuvat, sen paremmin viihdyn sivuilla.

 • luettavuus ja selkeys

Minä en jaksa lukea pitkiä juttuja. Ainakaan, jos juttu ei lennä. Hyvä on myös, jos tarina etenee loogisesti.

 • aiheet

Niillä on paljon merkitystä. Kaikki aiheet vaan ei yksinkertaisesti kiinnosta. Jos en esim Golfaa, miksi lukisin jutun maailman parhaista Golf kentistä?

 • tee blogista oman näköinen
 • älä hätiköi juttua tehdessäsi (tämä on minun suurin syntini!)
 • tee blogistasi tarina
 • käytä sosiaalisia vempaimia, ole näkyvillä sosiaalisessa mediassa
14064208_1267153773317858_9202804701294607355_n
Suomi 100 -vuotta Lottatornin näkymää Rymättylän Aaslaluodolla

Tunnustukset jakoon

On aika paljastaa ne 10 bloggaajaa ja blogia, joille minä annan  Blogger Recognition Award tunnustuksen ja samalla perustelen miksi. Jotkut blogeista vaan on sellaisia, joiden juttuja oikein odottaa tulevaksi.

Tunnustuksia olisin halunnut jakaa enemmänkin mutta tässä on nyt minun kymppilista. Valinta oli vaikea. Kun tarkkaan mietin tunnustuksen voisin antaa kaikille bloggaajille!

img_20161226_133603
Katwijkin rantabulevardi joulun aikaan Pohjanmerellä tuulee aina

Sarsa pohjoistuuli puhaltaa

Aikuisen naisen tarinoita Euroopasta ja kotimaasta. Mielenkiintoisia juttuja ja vinkkejä eri kohteista kotoSuomesta. Suomi 100 -vuotta teema antaa aihetta nostaa Suomea enemmän näkyviin matkailun saralla. Ja kuka muu voisi kirjoittaa Forssasta?

Matkailoja

Nimikin kertoo jo siitä, mitä lukija saa; iloa matkajutuista! Aikuinen nainen, joka miehensä kanssa kiertelee maailmaa. Mukavia vinkkejä ja pirteää hyvälle mielelle saavaa kerrontaa matkustamisesta, ruasta ja viineistä.

Tuulas life

Kirjoittaa elämänsä hetkistä. Tuula on aikuinen nainen, joka viihtyy niin kotona kuin Turun saaristossa. Hän tykkää matkustella ja muotikin kiinnostaa.

Matkaunelmia

Kristine R on matkailua rakastava (kuinka ollakaan) nainen pääkaupunkiseudulta. Matkustaa yleensä miehen ja tyttärensä kanssa. Ripaus luksusta löytyy heidän matkoista. Hän antaa blogissaaan hyviä vinkkejä matkakohteista. Esimerkiksi viime kesäinen juttu San Marinosta sai minut kiinnostumaan paikasta.

Tasty Travelissimo

Tasty Travelissimo -blogin sivuilla on maisteltu maailman makuja jo vuodesta 2008 alkaen. Blogista löytyy juttuja ruuasta ja matkoista. Minulle blogi toimi innostuksen lähteenä Cinque Terreen. Blogista löytyy myös hyviä ruokavinkkejä kokkaamisesta pitävälle.

Levoton matkaaja

Tanja kirjoittaa Irlannista sellaisia juttuja, etten kauaa malta olla poissa kyseisestä maasta. Niitä olenkin lukenut innolla. Lisäksi hänen jutuissa viedään paikkoihin, tuntemattomiinkin, joissa itse en juurikaan ole vielä ehtinyt käymään mutta moni niistä on päässyt jo listalle.

Out of office

Tämän blogin kautta Johanna Suomela jakaa kanssamme hetkiä elämästään ja matkoiltaan. Jotkut hetket ovat ohikiitäviä valoilmiöitä kauniissa suomalaisessa luonnossa, jossa hän liikkuu joka päivä noutajiensa kanssa ja joskus harvoin yksin. Toiset hetket ovat ulkomailta mm. Italiasta. Hän kuvailee olevansa maisemaonnellinen. Ei ole ainoa. Näin voisi olla allekirjoittanutkin. Siksi kai hurmioituneena tulee luettua hänen matkatarinoita. Erityisesti nuo Suomi-kohteet saavat tahtomaan lähteä metsään.

6.7.2016 - 1.jpg
Tässä toisen maisemaonnellisen onnellinen viikko Comojärven kauniissa maisemissa

Pöndekengissä

Mira Orvokki rakastaa metropoleja, kaupungin valoja, kertoo tarinoita maalta maailmalle ja takaisin. Intohimona matkailu, hyvä ruoka ja makoisat viinit – paras reissu hänen mielestään yhdistää nämä kaikki. Kiva lukea erilaisia matkajuttuja mm. Päivä Aqabassa on hauska kertomus, jollaista ei matkatoimiston matkakohde-esitteistä kyllä löytäisi.

Merjan matkassa

Hänen matkassa pääsee niin suurkaupunkien humuun, kuumille aurinkorannoille kuin vuoristojen katveeseen. Viime aikoina olen ”kateellisena” ja  haikaillen lukenut hänen matkakertomuksia Perussa. Erityisesti realistiset kuvaukset kiinnostaa. Hyvät annetut vinkit ovat sellaisia, että niihin on palattava uudelleen varsinkin, jos joskus itse pääsisi tuohon maailmankolkkaan.

Shampanjaa muovimukista

Hänen kuvauksensa mukaan blogi kertoo tätituristin matkoista, missä juodaan kuohuvaa, joskus muovimukistakin ja ihmetellään elämää lähellä ja kaukana. Realistista pohdintaa elämänmenosta ja matkoista.

hdr
Rotterdamin kauppahalli, ruokamatkailua parhaimmillaan

Mukavaa matkavuotta 2017 kaikille!

Kertauksen vuoksi vielä Blogger Recognition Award-tunnustuksen saajan ohjeet:

1. Kirjoita postaus palkinnosta logoineen.
2. Kerro lyhyesti kuinka aloitit bloggaamisen.
3. Anna ohjeita aloitteleville bloggaajille.
4. Mainitse ja linkitä blogi, joka sinut nimesi.
5. Nimeä 10 bloggaajaa palkinnon saajaksi.

12472483_1245521438814425_7403173022361511563_n
Tarvitseeko tästä sen enempää sanoa?

10 vastausta artikkeliin “TUNNUSTUS BLOGISTA – MINULLEKO? BLOGGER RECOGNITION AWARD

 1. Suuret kiitokset sanoistasi Sari! ❤

  – Virpi/ Täynnä tie on tarinoita

  Tykkää

 2. Kaunis kiitos blogitunnustuksesta sinulle Sari ❤

  Näin sydäntalven synkkyydessä tästä on erityisen paljon iloa!

  Koska olen jo kirjoittanut Blogger Recognition Awardista, hiukan soveltaen tosin, liitän jutun tähän luvallasi: https://johannasuomela.com/2016/12/25/tee-sita-mita-rakastat/

  Tykkää

  1. Ole hyvä vaan. Niin hienoja juttuja sinulla kotimaasta, että oli pakko mainita.

   Liked by 1 henkilö

 3. Onnittelut tunnustuksesta! Sellainen ilahduttaa ja motivoi.
  Kiitos vierailusta blogissani ❤ Tulin tutustumaan sinun blogiin. Ihania kuvia ja mielenkiintoisia juttuja täällä.
  Tulen toistekin.

  Mukavaa vuodenvaihdetta!

  Tykkää

  1. Kiitos Kommentista! Tunnustus lämmittää kovasti! Mukavaa vuotta sinulle. Kiva vierailla muillakin kuin matkasivuilla!

   Tykkää

 4. Annemaria/Samppanjaa muovimukista joulukuu 29, 2016 — 5:03 pm

  Noviisibloggaajana tällainen huomio sitten lämmittää mieltä. On joskus hetkiä, että sitä epäilee itseään ja sitä jaksaako kukaan näitä juttujani lukea. Ja sitten bloggaajakollega nostaa blogini suosikkilistalleen 🙂 KIITOS, tällä jaksaa pitkälle.

  Tykkää

  1. Oleppa hyvä vaan! Noviisi tässä itsekin ja samoja asioita pohdiskelen jatkamisen suhteen.

   Tykkää

 5. Kiitos ja kumarrus. Tällainen kyllä lämmittää mieltä. Kirjoittelinkin tuossa omassa Blogger Recognition Award- kirjoituksessa (jonka siis olen jo ehtinyt tehdä
  http://www.rantapallo.fi/sarsa/2016/12/23/mielta-lammittava-tunnustus-ja-hyva-fiilis-kiertamaan/#comment-474) motivaatiota ja välillä sen puutetta kirjoittamiseen. Tai ei kirjoittamiseen ole vielä ollut motivaation puutetta, vaan lähinnä siihen, että kiinnostaako nämä jutut ketään. Kyllä tällainen tunnustut lämmittää mieltä ja antaa motivaatiota jatkamiseen.

  Reissurikasta vuotta 2017!

  Tykkää

  1. Kiitos kommentista! Hyvää matkavuotta sinullekin toivottaen!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close