Matkabloggaajat, matkamessut ja hyväntekeväisyys

TBGB feature

Joko tiedät, että tammikuussa on matkamessut (19.-22.1.2017).

En ole bloggaajana koskaan osallistunut matkamessuille. Enkä pääse osallistumaan tänä vuonnakaan. Mutta jos sinua kiinnostaa matkustaminen ja ei ole muutakaan tekemistä tarjolla, lähde ehdottomasti messuille saamaan ideoita matkoillesi.

Hyväntekeväisyys ja matkabloggaajat

Vuosi sitten matkabloggaajien messuilla järjestettiin Travel Bloggers Give Back -hyväntekeväisyystempauksessa, jossa myytiin kirpputorilla matkailuaiheisia tavaroita. Tempaus tuotti tuolloin lähes 2000 euroa ja näiden varojen turvin saatiin varmistettua Nepalin kastittomille lapsille kymmenes koulu.

Travel Bloggers Give Back 2017: Valokuvanäyttely

Tänä vuonna toteutetaan hyväntekeväisyystempaus valokuvanäyttelyn muodossa. Kyseessä on näyttely, josta voit ostaa mieleisesi kuvan mukaasi. Kuvan ostamalla teet hyvää, sillä kuvien tuotolla tuetaan Laosin lapsia.
Kuvan voit ostaa itsellesi kolmessa eri koossa: 10x15cm, A4 tai A3.
Lisäksi näyttelyssä esillä olevat valmiit taulut (koossa 50 x 70cm) myydään näyttelyn päättyessä. Jokainen ostettu kuva on vielä arpalippu matkatoimisto Matkapörssin matkalahjakortin arvontaan.

Matkalla lähelle tai kauas -blogi osallistuu tähän tempaukseen. Olen lähettänyt sinne seuraavan kuvan: Vaikka paljon olen matkustellut ulkomailla ja olisi mukava valita tähän joku hieno kuva ulkomailta, halusin näin Suomi 100 -vuotena valita kuvan ainutlaatuisesta kotimaastamme Suomesta. Itämeri ja saaristo on meille kaikille suomalaisille tärkeä ja erityisesti tärkeää on sen vaaliminen tuleville sukupolville. Kuinka kaunis saaristomme onkaan niin kesällä kuin talvella. Tämä kuva on siis Utöstä.

TBGB_Utö.jpg

Teknisistä syistä yllä oleva kuva ei spnut tulostettavaksi. Tästä johtuen myytävänä onkin kuva Bengstkärin majakalta. Meillä on tapana joka kesä tehdä retkiä johonkin Suomen kohteeseen. Muutama vuosi sitten olimme kauniina kesäpäivänä risteilyllä Bengstkärin majakalla. Tämä kuva on majakasta sisältä.

BENGTSKÄR.jpg

Jos menet matkamessuille, käy ihmeessä Travel Blogger’s Give Back -valokuvanäyttelyssä ja osta sieltä Epsonin tulostama laadukas paperikuva tästä kuvasta haluamassasi koossa. Lisäksi voit voittaa vielä matkalahjakortinkin. Lisää tietoa Travel Blogger’s Give Back -tempauksesta löydät tästä.

Matkabloggaajat ovat mukana messuilla ja heidät löydät Blogipaviljongista. He jakavat matkavinkkejään ja neuvovat esim. oman matkablogin perustaminen ja antavat bloggaamiseen liittyviä vinkkejä.
Blogipaviljongilla on omat nettisivunsa – ja  Facebook -sivutkin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close