Mane boutique hotel & spa – paratiisihotelli Siem Reapissa

Lähdimme jouluna 2018 kahdeksi viikoksi Aasiaan. Päämääränä Kambodza ja Vietnam. Olimme lentäneet Suomesta ensin Ho Chi Minhiin ja sieltä muutaman tunnin odottamisen jälkeen Siem Reapiin. Siellä meillä oli aikomus yöpyä seuraavat neljä yötä.

Yhteenvedon matkalaukkureissustamme voit lukea täältä: Yhteenveto matkalaukkureissustamme Vietnamissa ja Kambodzassa.

Olin jo kesällä etsinyt sopivaa yöpymispaikkaa Siem Reapista kriteereillä edullinen, rippasen luksus, sijainniltaan hyvän matkan päässä keskustasta ja jotain ekstraa kiitos.

Hotellin sisääntuloaula

Kuinka ollakaan aikani etsittyäni eri hotellitarjoajien valikoimaa löysin hotellin ja oikean HELMEN. En sitten tiedä vaikuttiko ihastukseen se, että hotelli oli matkamme ensimmäinen eli loma oli alkamassa ja että olimme levon tarpeessa, vaiko se, että pitkän matkustamisen jälkeen joku vaan vastaanottaa vierailijat hellään hoivaan. Mutta siis ihastuin. Näin jälkeenpäin ajatellen täysikymppi hotellivalinta on varmasti myös osasyy siihen, miksi ihastuin Kambodzeaan ja Siem Reapiinkin jollain tasolla.

No jotain tässä tapahtui. Toki vaikutusta varmasti oli meidän vastaanotolla, ensikontaktilla jne.
Oikeastaan se, miten meitä siellä kohdeltiin (no ehkä liiankin hyvin) on juuri se, mitä lomaltansa odottaa!

Hotellin aula on kuin museo

Hiukan juttua hotellista

Hotelli on boutique hotelli, huoneita hotellissa ei ollut montaa. Kunkin huoneen sisustus oli keskittynyt johonkin tiettyyn aikakauteen Kambodzan historiassa. Meidän huone oli  sisustettu vallassa olevan kuninkaan aikakauden mukaisesti. Hotelli oli muutoinkin kuin historiallinen museo. Vanhoja esineitä oli siellä täällä. Hotellissa oli uima-allas, spa, ravintola ja uima-altaan läheisyydessä allas baari. Uima-allas alue ei ollut mikään hirveän iso mutta riittävä. Piha oli vehreä viidakkomainen. 

LINKKI HOTELLIN SIVUILLE: Mane boutique hotel & spa

Uima-allas ja pihaa

Hotellipaketin hinta ja sisältö

Selkeästi alettu lisäämään ekstroja hotelliyöpymisiinn. Erityisesti Aasian nurkilla. Johtuisikohan siitä, että kilpailu asiakkaasta on kovaa? Tähän pakettiin kuului kuljetukset lentokentältä ja yksi kuljetus päivittäin hotellilta keskustaan, iltapäivällä teetä herkkujen kera, jalkahieronta ja tulomalja.

Ja hinta sitten…. Me maksoimme Royal sviitistä 68 €/yö!

Huoneemme oli sviitti. Se oli tilava ensimmäisessä kerroksessa. Täyden varustelun huone. Kuvat kertokoot puolestaan.

Hotellin sijainti

Hotelli sijaitsi kilometrin päässä keskustasta. Alue oli turvallinen vaikka tiellä oli iltasella melko pimeää. Ensin harmittelimme sijaintimme syrjäisyyttä mutta sitten totesimme, että siinä oli hyvät puolensa. Paikka kun oli miellyttävän rauhallinen. Ei hälyä, eikä hirveää liikenteen melua. Todellinen lomakeidas.

Tie hotellille

Aamiainen kuuluu hintaan. Se koostui niin itse otettavista hedelmistä, piiraista jamehusta. Osa tilattiin listalta. Aamiaisen listavaihtoehdot maistuivat taivaallisilta. Niin myös muukin ruoka, jota sai ostaa pitkin päivää hotellin ravintolasta. Tosin ruoka oli melko hintavaa, kun vertasi esim kaupungin keskustan ravintoloiden hintoihin. Samaten Spa -palvelut vaikka niistä saikin alennusta.

Aamiainen viidakossa

Ja se ihan paras aamiainen yllä

hotellin muu ruoka oli taivaallista ja kaikki annokset taideteoksia

Hotellin palvelut. Hotellissa oli spa. Tarjolla oli erilaisia hienrontavaihtoehtoja ja muita hoitoja. Hintaan kuului myös se jalkahieronta. Hotelli välitti päiväretkiä. Me ostimme retket hotellilta. Hotelli auttoi muissakin asioissa. Meillä oli viisumiongelmia. He auttoivat ongelman ratkaisemisessa. Muutoinkin palvelu oli kuin aasian maissa; heti kun tulit paikalle, tuli virkailija kysymään, onko kaikki hyvin, mitä kuuluu jne. Asiakasta kohdeltiin kuin kuninkaallisia.

Iltapäivän teehetki. Teelajeja oli parisenkymmentä. Teehetken kruunasi kambodzalainen livemusiikki.

kambodzalaista pikkupurtavaa; pikkuleipiä, kuivaa hedelmää, kookosmaitoa, missä persikoita

8 vastausta artikkeliin “Mane boutique hotel & spa – paratiisihotelli Siem Reapissa

  1. Piti ensin ihan tarkistaa, että missäs hotellissa me itse yövyimme Siem Reapissa. Niin moni asia kuulosti tutulta. Vaan eri paikka oli kyseessä. Nähtävästi Siem Reapissa siis on useampiakin upeita hotelleja. Täytynee pitää tämä nimi mielessä. Aiomme nimittäin ehdottomasti palata Siem Reapiin vielä joskus. Niin monta temppeliä jäi vielä näkemättä. Kerralla ei vain jaksa niitä aivan loputtomasti kierrellä.

    Liked by 1 henkilö

  2. Oi että, jos jotain kaipaan Kaakkois-Aasiasta niin halpoja hotelliöitä! Just vinkkasin blogiin itsekin huikean hotellikokemuksen Siem Reapista, Onederz Khmer House. Palvelu ja puitteet olivat siihen naurettavan halpaan hintaan nähden mitä maksettiin ihan älyttömän hyviä!

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s