Fusion Suites Da Nang Beach -moni kakku päältä kaunis, vai miten päin se olikaan?

Tämä hotelli oli reissullamme toinen, josta on pakko kirjoittaa erikseen. Sen verran hotelli kolahti.

Koko Vietnamin matkakuvauksemme yhteenvedon voi lukea täältä: Yhteenveto matkalaukkureissustamme Vietnamissa ja Kambodzassa.

Jos hotellin julkisivua katsoo, on rakennus melkoinen rumilus mutta astupa sisään niin yllätyt. Nyt siis asia on niin päin, että kauneus löytyy vasta sisältä.

Hotellin julkisivu ei ole mikään luksuksen näköinen

Ensikohtaaminen ja hotellin palvelut

Fusion suites Da nang sijaitsee Da Nangissa ja Kiinanmeren rannalla ”China beachilla”. Taksimatka lenokentältä hotellille kestää noin 20 minuuttia. Matka hotellille sujuu kuin hujauksessa maisemia katsellessa. Saavumme hotellin pihaan. Tavan mukaan portieerit juoksevat noutamaan laukkujamme. Meidät johdatetaan sisään vastaanottoaulaan, pyydetään istumaan alas ja tuodaan juomat eteemme. Pienen hengähdystauon jälkeen vasta alamme kaivamaan papereita, jotta voimme kirjautua sisään. Mukava kaveri haastattelee meitä ja kyselee, mistä tulemme. Jälkeenpäin saamme tietää, että kaveri on espanjalainen ja on työharjoittelussa hotellilla. Kirjautumisen yhteydessä meille esitellään hotellin palveluita ja annetaan parhaat vinkit Da Nangiin. Hotellissa on sovellus, mistä voimme käydä katsomassa lisätietoa hotellin palveluista, tehdä varauksia, olla yhteydessä hotellivirkailijoihin jne- Lisäksi sieltä löytyy hotellin suosituksia Danangin nähtävyyksistä, ravintoloista ja muista menopaikoista.

Hotellin läheinen ranta-alue on upea mutta tuulinen

Yöpymisen hintaan kuuluu aamiainen ja jokapäiväinen jalkahieronta. Meille kerrotaan, että aamiaisen voimme halutessamme syödä missä tahansa haluamme. Aamiainen on erittäin runsas sisältäen kaikkea paistetuista munakkaista aina sushipöytään.

Aamupalalla

Hotellista löytyy spa -osasto hierontahoitoineen. Siellä on tarjolla erilaista jooga ym jumppatunteja. Alakerrassa, missä aamiainen tarjoillaan, voi päivisin ostaa muutakin ruokaa ja sitten ihan ylimmäisessä 23 kerroksessa on kattobaari, missä on Zen klubi ja sielläkin on tarjolla juomaa sekä syömistä. Kattobaari zen tarjoaa myös upeat näköalat merelle ja kaupunkiin. Käymmekin iltaisin siellä ihastelemassa maisemia. Lisäksi ostamme tiketin uuden vuoden bileisiin, jotka pidetään kattobaarissa.

Hotelli sijaitsee siis meren rannalla. Hotellin ja rannan välissä kulkee tie. Uima-allas rantabaareineen ja rantatuoleineen sijaitsee tien toisella puolen. Alue näyttää upealta mutta harmiksemme ilmat eivät ole suotuisat rantalomailuun.

Allas osasto

Palvelu pelaa. Erikseen löytyy henkilö, joka auttaa retkien varaamisessa yms kaupunkiin liittyvissä asioissa. Me varaammekin kuljetuksen Hoi Aniin. Lisäksi he varaavat meille retken Hueen.

Näkymä kattoterassibaari Zenistä

Huone

Olin etukäteen hieman varuillani, että onkohan huoneemme todella sellainen kuin kuvissa mainostetaan. Todellakin. Huone on kuin unelma. Saamme huoneen 19 kerroksesta. Se on tilava kompakti tila, missä on keittiö, makkari ja olohuone. Sänky on asetettu niin, että aamulla kun silmänsä avaa, näkee merelle. Mikä voikaan olla parasta! Aamuisin tulee sängyssä vitkuteltua juuri tuon vuoksi. Ikkunoita on edessä ja sivussa. Tosin meidän sivuseinän ikkunat on peitetty, koska siellä näkyy vain naapuritontin rakennushankkeet.

Vaikkakin maksamme ehkä aasialaiseen hintaan melkoisen paljon huoneestamme, olen todella tyytyväinen valintaamme.

Voisin aina herätä näissä maisemissa
Näkymä huoneesta alas
Uuden vuoden bileissä ruoka ja juoma virtasi

6 vastausta artikkeliin “Fusion Suites Da Nang Beach -moni kakku päältä kaunis, vai miten päin se olikaan?

  1. Näyttää ulkoapäin kyllä harvinaisen tylsältä rakennukselta 😀 Matkaajien ottamat kuvat ja arviot tsekkaamme monipuolisesti verkosta aina, ennen kuin lähdemme varailemaan yhtään majapaikkaa. Niillä on suuri merkitys ostopäätöksen tekemisessä, ettei vain tule ostaneeksi sikaa säkissä. Joskus säkin sisältä paljastuu kultaa, ja sen on usein joku ehtinyt jo jonnekin verkon syövereihin tallentaa.

    Liked by 1 henkilö

  2. Vautsi, onpa teillä ollut mahtava majoitus, vaikka ulkoapäin hotelli ei tosiaankaan paljoa lupaile. Toivottavasti tuo hyvä hotelli kompensoi hieman niitä pilvisiä ja välillä niin sateisia kelejä! Mukavaa kevättä!

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s