Blogia jo 7-vuotta!

Mihin se aika oikein rientää?

Olen mukamas seitsemän vuotta kirjoitellut matkajuttuja maailman Turuilta ja toreilta. Alan olemaan siis ekaluokkalainen tässä hommassa🤩

Mitä mahtuu 7 vuoteen?

Paljon elämää ja erilaisia hetkiä. Iloja ja suruja. Reissuja ja reissuja sekä kilometrejä todella paljon!

Kävin lävitse näitä vuosia ja tässä oma näkemys viidestä mieleenpainuvimmista reissusta.

Reilu kaksi viikkoa Italiassa Comojärvellä ja Cinque Terressä

Tämä reissu oli niitä ensimmäisiä omatoimireissuja, joilla olimme reilut kaksi viikkoa. Kuin teinit pesetimme pyykkiä pesulassa ja kuvasimme auringonlaskuja viiniä siemaillen Cinque Terressä. Sitä ennen olimme ajelleet Comojärven seutua ristiin rastiin.

Rento ja letkeä Kuuba

Kuuba vei sydämemme. Reissusta on 7 vuotta ja yhä tunnen Havanna -päivät mielessäni kuin ne olisivat olleet eilen.

Marokko ja Saharan autiomaa

Olin oodottanut pitkään, että pääsen Marrakechiin tarinankertojan torille satujen maailmaan. Ja niin kävikin. Bonuksena vielä pääsimme yöpymään Saharan autiomaahan. Nuo hiekka-aallot eivät unohdu koskaan.

New York, New York

En iikinä ole kokenut itseäni Amerikka faniksi mutta on todettava, että New York on kerran elämässä nähtävä paikka. Vielä kun pääsisi sinne uudestaan.

Cambozea ja Vietnam

Tässä yyksi eksoottisimmista reissuistamme. Kun vielä pääsemme eksoottisimpiin paikkoihin. Hiukan jännitin, kun lentoja varailimme ja reittisuunnitelma teimme. Ja sitten kaikki sujui kuin oli kirjoitettu. Ensin saimme ihastella Angkor Watin temppeleitä ehtien joulupäivän viettoon Halong bay lle ja sieltä Hanoin kautta uuden vuoden viettoon Da Nangiin. Todellinen seikkailu ja vapaus. Kumpa näitä seikkailuja vielä tulisi lisää.

Katsaus lukijoiden eniten luettuihin

Näitä tilastoja on mielenkiintoista tutkia. Ensi alkuun kirjoitin blogia Blogspotissa. Blogi on edelleen siellä mutta tunnukset olen onnistunut hukkaamaan. Tarjotaan tässä WordPress – ajan luetuimmat jutut.

Turun parhaat ruokapaikat – rakkaudesta ruokaan

Road trip Lofooteille -kyliä, rantoja ja luontoreittejä

Vilnan TOP 10 nähtävyydet ja vähän enemmän

Getabergen – Ahvenanmaan helmi

Ensikertalaisen New York – must see osa 2

Kiva setti kotimaata ja ulkomaita.

Tulevia reissuja

Tämä on aika kreisiä mutta totta tosiaan tästä vuodesta näyttää tulevan todellinen matkavuosi. Edessä on näillä näkymin vielä kolme reissua.

Näitä ovat Lontoo, Hollanti ja Espanja

Näihin reissuihin palataan tuonnempana.

Dubain ilotulitus vuoden 2022 alussa

16 vastausta artikkeliin “Blogia jo 7-vuotta!

  1. Laskin, että oma blogini on ekaluokkalainen ensi vuoden maaliskuussa. Blogin kirjoittajan eka luokka oli Lahdentaan ala-asteella Kuopion Männistön kaupunginosassa. Silloinpa, kun sinne koulu tehtiin, sitä kutsuttiin, ylläri ylläri, Lahdentaaksi. Onkohan kukaan tehnyt blogimatkaa Kuopion Männistöön. Paitsi, öh, minä? Ja minäkään en muista, olenko kirjoittanut siitä. Olenpas, ai ihanaa!

    Tykkää

  2. Onnittelut! Oma kotikutoinen reissublogini onkin näköjään jo 10 vuotta, piti ihan tarkistaa. Ensimmäiset jutut olivat Sipoosta ja Järvenpäästä, joka kertoo siitä, että kotimaanmatkailu on ollut aina ykkösjuttu.

    Tykkää

  3. Paljon onnea 7-vuotissynttäreiden johdosta! Hienoja reissuja sielläkin takana jo monen monta. Matkablogi on kiva muistutus itsellekin, mitä kaikkea sitä on matkan varrelle mahtunut.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s