Postikortti Benalmademasta

On melkoisen outoa, että yhtäkkiä vuoden aikana matkustan jo toistamiseen maahan, missä en aikaisemmin ole käynyt ja jostain kumman syystä olen kiertänyt kaukaa!

Varhain aamulla suuntasimme auton nokan kohti Helsinkiä. Nyt onneksi ei kuitenkaan ihan varhain vaan vasta neljän aikaan.

Edes yksi kuva koneesta.

Lentokone laskeutui siinä yhden maissa Malagaan. Olimme ensin suunnitelleet vuokraavamme auton mutta sen suunnitelman peruutimme viime hetkellä. Joten hyppäsimme taksiin ja päädyimme Benalmadenan Marinaan lounaalle ja odottamaan, että pääsemme Villaan, joka oli majapaikkamme.

Marina

Olin lukenut Benalmadenasta niin hyvää kuin pahaa. Onnekseni paikka ei ollut niin järkyttävä kuin joissakin on kirjoitettu.

Päädyimme ensimmäiseen vastaan tulevaan paikkaan lounaalle. Ehkä vikatikki mutta nälkä oli kova. Vielä loinaan jälkeen oli aikaa, joten kiertelimme satamassa ja päädyimme rannalla olevaan beach clubiin.

Aurinko paistoi ja oli tyyni keli. Mikäs siinä oli ollessa kahvikupponen nokan edessä ja edessä aava merellinen horisontti. Ihan paras irtiotto arjesta.

Sitten oli aika lähteä etsimään majoituspaikkaamme, joka tulisi olemaan myös juhlapaikka seuraavan päivän syntymäpäiväjuhlille. Tällä kertaa kun matkamme tarkoitus oli juhlistaa veljeni pyöreitä vuosia.

Majoituksemme oli kerrassaan upea. Meitä oli majoittumaassa villaan useampi henkilö. Ilta menikin kivasti tutustuessa Villaan ja jutustellessa sukulaisten kanssa.

Kovin lämmintä ei täällä ole. Semmonen 14-17° mutta sanotaanko, että se riittää meille. On ihanaa talsia ulkosalla kun ei ole liukasta ja liian kuuma.

Juhlien jälkeen meillä on muutama lomapäivä edessä ennen kuin palaamme Suomeen. Parhaiten reissumme pystyt seuraamaan instassa. @matkallalahelletaikauas

20 vastausta artikkeliin “Postikortti Benalmademasta

  1. Kiva nähdä tuttuja maisemia eri näkökulmasta. Odotan jatko-osaa, jossa myös juhlakuulumisia! Ja miten espanjalaisuus näkyi?

    Tykkää

  2. Jos talvi tästä pahenee, tulee turhan kylmää pitemmäksi ajanjaksoksi tai turhan liukasta, niin ottanemme jonnekin äkkilähdön tammi-helmikuussa. Mutta kovasti olen miettinyt, että mitä muuta se voisi olla kuin Espanja. Viime tammikuussa kävimme Alicantessa, mutta pakkohan sitä on olla muitakin kelvollisia vaihtoehtoja 🙂 – vai eikö ole, siis lyhyeen ex tempore talvipakoon.

    Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s