MEDIAKORTTI

lentokone.jpg

MEDIAKORTTI

Matkalla lähelle tai kauas -blogin kirjoittajana minä Sari pidän matkustamisesta. Olen nimennyt itseni ns matkalaukkureissaajaksi, joka tekee matkoja niin omatoimisesti kuin valmismatkoina lähelle ja kauas. Matkoilla tykkään tutustua kunkin maan kulttuuriin, ihmisiin, oikeaan elämään ja maan erikoisuuksiin. Tykkään reissuillani seikkailla niin kaupunkilomalla kuin luonnossa tai rannoilla. Olen siis lähestulkoon kaikkiruokainen. Ja ruuasta puheenollen pidän myös hyvästä ruuasta ja viinistä. Useimmiten matkustan mieheni kanssa.

Matkoja olen tehnyt jo 39 maahan. Näistä eniten matkoja on tehty naapurimaihimme Ruotsiin ja Viroon, Kreikkaan, Italiaan, Hollantiin ja Kanarialle. Suurimmaksi osaksi olemme matkustelleet Euroopassa. Minulla on tavoite käydä kaikissa Euroopan maissa. Mutta nälkä kasvaa syödessä ja haaveena on valloittaa muitakin maanosia. Lisää käymistäni maista löytyy seuraavasta matkakartastani.

Blogia aloin pitämään vuonna 2015 blogspotissa. Vanhaa blogia käydään edelleen lukemassa päivittäin. WordPressissä blogini on ollut vuoden 2016 marraskuusta lähtien.

Olen Rantapallon matkakumppani ja minut löytää blogit.fi -sivuilta.

 Kävijät ja seuraajat

 2021 (2019) 

sivun katselut 29 000 (48 000) 

Sivuston seuraajia on 45.

Sosiaalinen media (kasvussa)

Twitter: (https://twitter.com/SarikriLaine)  matkalla –tilillä seuraajia 419 (404 )

Facebook: (https://www.facebook.com/matkallalahelletaikauas/)  matkalla lähelle tai kauas–tilillä seuraajia 652 (547)

Instagram: (https://www.instagram.com/matkallalahelletaikauas/ )

Matkalla lähelle tai kauas sivulla seuraajia 1 816 (1 410) 

omakuva.jpg

  Ota yhteyttä:

Sari / matkallalahelletaikauas (at) gmail.com