Blogin takana

Hei,

Tervetuloa matkasivuilleni ja mukaan matkoillleni joita teen pääasiassa oman aviomiehen kanssa niin lähelle kuin kauas. Olen matkahullu. Matkoista ja matkustamisesta voisin puhua yötä päivää kyllästymättä. Kumppanit varmaan jo ehtii siinä ajassa ennemmin kyllästymään.

IMG_20200616_225005

Olen melko kaikkiruokainen matkojen suhteen. Teen matkoja kotiSuomessa, ulkomailla Euroopassa ja kaukokohteissa. Maita en niinkään bongaile paitsi Euroopan maita.  Yli puolet Euroopan maista onkin tullut koluttua.  Joissakin maissa käymme toistamiseen. Sellaisia ovat esimerkiksi Kroatia, Hollanti, Kreikka ja Italia, joissa on tullut käytyä useaan otteeseen. Tykkään välillä matkustaa yleellisesti hiukan luksusmaisilla matkoilla kuin ihan matkustaa normiolosuhteissakin budjettia viilaten. Hotellien etsintä on yksi matkailun suola. Omatoimimatkoilla erityisesti koitan etsiä majoituskohteista juuri niitä helmiä ja erikoisuuksia. Teemme matkoja niin omatoimisesti kuin valmismatkoina.

Matkoilla tykkäämme tutustua erilaisiin kulttuureihin, kaupunkeihin, rantoihin, maisemiin, nähtävyyksiin ja paikalliseen ruokaan.

Mikäli kysyttävää älä epäröi vaan ota yhteyttä!

VIELÄ KERRAN TERVETULOA JA MUKAVIA LUKUHETKIÄ MAAILMALLA!

Toivottaa Sari/ matkalla lähelle tai kauas

Minua voit seurata myös Facebookissa, instassa ja twitterissä.

Alla olevissa kuvissa matkahetkiä Pisasta, Marokon Saharan autiomaalta, Milanon Il Duomo -kirkon katolta, Kuuban Trinidadista ja Venetsiasta.

This is a contact page with some basic contact information and a contact form.