Postikortti Benalmademasta

On melkoisen outoa, että yhtäkkiä vuoden aikana matkustan jo toistamiseen maahan, missä en aikaisemmin ole käynyt ja jostain kumman syystä olen kiertänyt kaukaa!

Varhain aamulla suuntasimme auton nokan kohti Helsinkiä. Nyt onneksi ei kuitenkaan ihan varhain vaan vasta neljän aikaan.

Edes yksi kuva koneesta.

Lentokone laskeutui siinä yhden maissa Malagaan. Olimme ensin suunnitelleet vuokraavamme auton mutta sen suunnitelman peruutimme viime hetkellä. Joten hyppäsimme taksiin ja päädyimme Benalmadenan Marinaan lounaalle ja odottamaan, että pääsemme Villaan, joka oli majapaikkamme.

Marina

Olin lukenut Benalmadenasta niin hyvää kuin pahaa. Onnekseni paikka ei ollut niin järkyttävä kuin joissakin on kirjoitettu.

Päädyimme ensimmäiseen vastaan tulevaan paikkaan lounaalle. Ehkä vikatikki mutta nälkä oli kova. Vielä loinaan jälkeen oli aikaa, joten kiertelimme satamassa ja päädyimme rannalla olevaan beach clubiin.

Aurinko paistoi ja oli tyyni keli. Mikäs siinä oli ollessa kahvikupponen nokan edessä ja edessä aava merellinen horisontti. Ihan paras irtiotto arjesta.

Sitten oli aika lähteä etsimään majoituspaikkaamme, joka tulisi olemaan myös juhlapaikka seuraavan päivän syntymäpäiväjuhlille. Tällä kertaa kun matkamme tarkoitus oli juhlistaa veljeni pyöreitä vuosia.

Majoituksemme oli kerrassaan upea. Meitä oli majoittumaassa villaan useampi henkilö. Ilta menikin kivasti tutustuessa Villaan ja jutustellessa sukulaisten kanssa.

Kovin lämmintä ei täällä ole. Semmonen 14-17° mutta sanotaanko, että se riittää meille. On ihanaa talsia ulkosalla kun ei ole liukasta ja liian kuuma.

Juhlien jälkeen meillä on muutama lomapäivä edessä ennen kuin palaamme Suomeen. Parhaiten reissumme pystyt seuraamaan instassa. @matkallalahelletaikauas

20 vastausta artikkeliin “Postikortti Benalmademasta

  1. Teidän villa näyttää upealta! Vaikka lämpöä ei olekaan enempää, niin valoisuutta ja aurinkoa kuitenkin, ja ulkona voi kävellä liukastelematta. 🙂 Ja tuohan on aivan mahtava lämpötila kevellen paikkojen kiertelyyn.

    Liked by 1 henkilö

    1. Kotona jo mutta sanotaanko, että kyllä nautin ihan pelkästään auringon näkemisestä ja siitä, ettei tarvinnut liukastella.

      Tykkää

  2. Joo, villa tosiaan näyttää oikein upealta. Joo, varmasti aurinko tähän aikaan vuodesta tekee hyvä ja suhteellisen mukava tuokin lämpötila vielä on.

    Tykkää

    1. Aurinkoon olisi hyvä päästä näillä pimeillä ilmoilla!

      Tykkää

  3. Mari/Kodinvaihtaja LASSILA 11 joulukuun, 2022 — 12:47 pm

    Kiva nähdä tuttuja maisemia eri näkökulmasta. Odotan jatko-osaa, jossa myös juhlakuulumisia! Ja miten espanjalaisuus näkyi?

    Tykkää

    1. Jatko osia tulee ennemminkin paikoista, joissa kävimme. Espanjalaisuus näkyi ehkä ruuissa, vaikka kokki olikin suomalainen. Juhlissa esiintyi myös Flamenco – tanssija.

      Tykkää

  4. Benalmadenan rannalla kävin minäkin pyörähtämässä lokakuussa. Tuolla on niin helppo kulkea junalla, että ehdin reilun kahden viikon Malagassa olon aikana kahdesti käydä Benalmadenassa. Sinä varmaan myös tutustuit lähialueisiin siellä.

    Liked by 1 henkilö

    1. Kyllä vaan junalla kävimme Benalmadenassa. Auton kyydissä Mijaksessa.

      Tykkää

  5. Jos talvi tästä pahenee, tulee turhan kylmää pitemmäksi ajanjaksoksi tai turhan liukasta, niin ottanemme jonnekin äkkilähdön tammi-helmikuussa. Mutta kovasti olen miettinyt, että mitä muuta se voisi olla kuin Espanja. Viime tammikuussa kävimme Alicantessa, mutta pakkohan sitä on olla muitakin kelvollisia vaihtoehtoja 🙂 – vai eikö ole, siis lyhyeen ex tempore talvipakoon.

    Liked by 1 henkilö

    1. Portugali on varmasti hyvä vaihtoehto kuten Espanja.

      Tykkää

  6. Ikinä en ole ollut matkalla niin isolla porukalla, että olisi villaa tullut vuokrattua. On kyllä kauniin näköistä.

    Tykkää

    1. Täytyy sanoa, että isollakin porukalla homma toimii.

      Tykkää

  7. On kyllä kiva villa! Ja mielenkiintoinen postaus muutenkin 🙂

    Liked by 1 henkilö

    1. Kiitos! Espanjassa on paljon noita upeita huoneistoja.

      Tykkää

  8. Toivottavasti oli mukava reissu ja hyvät juhlat! En ole koskaan tuolla suunnalla ollut mutta jään odottelemaan matkakertomuksia paikasta.

    Liked by 1 henkilö

    1. Kiitos juhlat olivat hyvät! Sanotaanko, että itsellekin tämä oli eka kerta. Muita juttuja koitan työstää!

      Tykkää

  9. Hauska idea viettää syntymäpäiväjuhlia sukulaisten kesken ulkomailla. Espanjassa olen käynyt muutaman kerran, mutta Aurinkorannikko on vielä näkemättä.

    Tykkää

    1. Oikeastaan juhlissa oli paljon muitakin veljeni tuttuja.

      Tykkää

  10. Itsellä on Benalmedasta mukavia muistoja, olen siellä käynyt useasti, mutta en nyt lähiaikoina vuosiin. Tekisi mieli mennä muutenkin Costa del Solille, on sen verran monipuolinen kohde kaikin puolin. Kiitokset siis postikortista Benalmadenasta.

    Liked by 1 henkilö

    1. Tuolla päibön riittää ihmeteltävää. Pitää vielä matkata uudestaan.

      Tykkää

Jätä kommentti

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close